Highres
KONSTRUKTÖRER (MEKANIK)
SUPERVISOR
StartCareersKONSTRUKTÖRER (MEKANIK)

KONSTRUKTÖRER (MEKANIK)

På Siwertell i Bjuv strax utanför Helsingborg designas och säljs materialhanteringssystem till kunder i hela världen. Materialet som hanteras och som lastas på och av fartyg är torrbulk, vilket inkluderar t.ex. pellets, cement, kol och spannmål. Vi söker nu mekanikkonstruktörer till vår teknikavdelning. På Teknikavdelningen, som ansvarar för den mekaniska designen för våra lossare, lastare och terminalutrustning, arbetar vi i team. Teamen driver sina egna tidplaner och de präglas av bra stämning med hjälpsamma kollegor där det är lätt att komma in som ny.


JOBBET

Du kommer att arbeta med konstruktion av komponenter och system till våra lossare, lastare och terminalutrustningar. Produkterna består till större delen av svetsade konstruktioner, transportörer och hydraulisk och elektrisk utrustning. Det kommer också att ingå layoutarbete, tekniska utredningar och olika former av beräkningar. I beräkningsarbetet får du stöd av våra egna beräkningsingenjörer som är specialister på området. Alla konstruktörer hos oss ansvarar för att handleda inhyrda konstruktionskonsulter.

DINA KVALIFIKATIONER
Du har en högskole- eller universitetsexamen i t.ex. Maskin- eller Utvecklingsteknik och erfarenhet av konstruktionsarbete i 2D och 3D CAD. Du får gärna vara nyutexaminerad. All teknisk dokumentation är på engelska så goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt, är ett krav. Naturligtvis behärskar du även svenska i tal och skrift.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är utåtriktad och har lätt för att samarbeta och skapa en god team-känsla. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta beslut, tar ansvar och driver arbetet framåt både för egen del och på gruppnivå.

 
VI ERBJUDER DIG...

..en intressant position i ett internationellt ledande företag med tydliga värderingar och en stark drivkraft att lyckas. Du kommer att jobba med skickliga kollegor och för rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas i rollen som konstruktör och ta ett större ansvar i roller som t.ex. lead engineer eller teknisk delprojektledare. Inom bolaget finns även andra karriärvägar inom t.ex. projektledning, contract management eller tekniskt inköp. På Siwertell är det högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att vara med och utveckla företagets produkter. 

 

ANSÖKAN
Ansök snarast, då vi arbetar med löpande urval, genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt “Konstruktörer 2017” till Katarina.akesson@cargotec.com. För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Sjunne Andersson, Manager Design & Engineering på 042-85925.