Highres
KONSTRUKTÖRER (MEKANIK)
SUPERVISOR
StartCareersSUPERVISOR

SUPERVISOR

På avdelningen Field Service arbetar vi med montage, idrifttagning och service av företagets fartygslossare och fartygslastare. Vi är företagets ansikte utåt, då vi jobbar direkt mot kundens representanter och dagligen samarbetar med underleverantörer i vårt arbete. Vi verkar i en internationell miljö med kunder över hela världen.


ARBETSUPPGIFTER

Som Supervisor kommer du att vara Siwertells representant på site och planera och leda arbetet med montage och idrifttagning av fartygslossare och fartygslastare. Vidare kommer du vara ansvarig för att samarbetet med kund och underleverantörer löper på ett effektivt sätt. Rollen innebär även arbete med att upprätta tidsplaner, resursplanering och kran- och vertygskrav. En mycket viktig del av arbetet är att se till att arbetet utförs på ett säkert sätt och att både lokala och Cargotecs regler efterföljs. Som Supervisor kommer du också att arbeta med teoretisk och praktisk utbildning av kundens personal. Tjänsten innebär ca 230 resdagar per år över hela världen.

DINA KVALIFIKATIONER

Du har en utbildning inom maskinteknik på gymnasie- eller högskolenivå, kompletterat med några års arbetserfarenhet av en liknande roll, gärna från en internationell miljö. Du har en bred och god teknisk kunskap och har erfarenhet av att leda montage av maskiner och/eller stålkonstruktioner. Att läsa och förstå tekniska ritningar och tekniska manualler på engelska är något som du har stor erfarenhet och behärskar. Då du kommer att arbeta i en internationellmiljö, är goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt, ett krav. Naturligtvis behärskar du även svenska i tal och skrift.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER

Siwertell söker dig som är självgående, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med olika människor. Du är lösningsorienterad och har förmågan att självständigt fatta beslut. Vidare är du en person som tar ett stort eget ansvar och driver ditt och andras arbete framåt och har förmågan att skapa en god team-känsla. Du har ett stort teknikintresse och ett strukturerat arbetssätt.

 
VI ERBJUDER DIG...

..en viktig position i ett internationellt ledande företag med tydliga värderingar och en stark drivkraft att lyckas. Du kommer att vara Siwertells representant på site och arbeta i en roll med storfrihet och mycket stort ansvar. Världen kommer att vara din arbetsplats och du kommer att arbeta med personer från många olika kulturer och miljöer. På Siwertell är det högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att vara med och utveckla företagets produkter.

 

ANSÖKAN
I det här uppdraget samarbetar vi med Technogarden Engineering Resources AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Martin Fosser tel. 0739-80 83 92. Ansökan skickas till fosser@technogarden.se. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.